Lilians patchwork galleri side 2

Restetæppet her har jeg efterhånden syet nogle stykker af. Det er jo ikke så kostbart at fremstille og jeg sælger det for kun 600.-  Mål 168X196 cm.
 
Qato er nok en af de eneste hunde, der har ønsket sig et patchworktæppe i julegave. Hvad gør man ikke for det første barneb..øh hund....
 

Juletræstæppet er syet i sidste øjeblik. 3 uger havde jeg til at få det færdig.

Hjeretsengetæppet er også syet af rester. Selvom det er let på maskine, tog det næsten 1 år at lave det. Mest fordi jeg ikke rigtig havde mod på den store quilte opgave. Jeg endte med, at sy forskellige knapper på, i stedet for at quilte. 260X260 cm.
 

Når man syer meget, så vokser bunken af rester jo også. Det blev der dette resultat ud af. Det er 90X90 cm. Pris 200,- Kr.
 
Min røde taske i japansk foldeteknik. Den er web-designerens mareridt, men han er jo heller ikke pige i 10-12 års alderen. Pris 65,- Kr. Haves i flere forskellige varianter.
 

Glas mosaik kalder jeg dette tæppe. Det er en sjov teknik og nogle glade farver. Nok en af de ting som har været sjovest at arbejde med.
 
Babys drøm, er et farverigt og glad tæppe, som enhver baby vil elske at lege på. Det er mit eget design. Tæppet måler 95X110 cm. Pris 550,- Kr.

 

Martins tæppe er mit først patchwork arbejde. Det er håndsyet i 1990. Det er syet i stjerner og sekskanter og måler 70X115 cm.

 

 -TILBAGE til galleri forside -